Direktna rezervacija

Najboljša cena
Brezplačno parkirišče
Brezplačen WI-FI
20% popusta na terme

BOOK NOW
Previous
Next

Dobrodošli v hotelu "Penzion Park" v Laškem!

Penzion Park je sodoben in prijeten družinski hotel. Naš hotel vabi drage goste, da se sprostijo v čistih in dobro opremljenih sobah.
Za gostje našega hotela so na voljo bar, prostorna terasa, ogromno parkirišče, teniška igrišča, otroško igrišče, zgornja terasa s čudovitim razgledom in paviljon. Odlična lokacija (3 minute hoje od Thermane).

Sobe in Cenik

advanced divider

Hrana in Pijače

advanced divider

Mnenja obiskovalcev

advanced divider
Pierre
PierreFrance
Read More
Osebje je bilo super in zelo prijazno. Penzion se nahaja zelo blizu Thermane in ima dogovorjen popust za svoje gostje. Soba je bila udobna, WiFi pa hiter in stabilen. Zajtrk je bil zelo okusen.
Lina
LinaSlovenia
Read More
Osebje so zelo prijtno in gostoljubno, vse je čisto in lepo diši, zajtrk je izvrsten, za večerjo pa lahko naročite okusno pico. To je absolutno najboljša vrednost za vaš denar. Kmalu spet pridemo!
Christopher
ChristopherUSA
Read More
Penzion Park je bil odličen hotel za bivanje! Čisto, enostavno, udobno in osebje je bilo prijazno in ustrežljivo. Dobili smo zajtrk in bil je čudovit, z mesom in siri, kruhom, sadjem, žitaricami in kavo. Najboljši del - obisk termalnega kopališča, oddaljenega približno 2 minuti, in seveda popust za karte kateri smo dobili v penzionu.
Previous
Next

Kje se nahajamo

advanced divider